We can dance until we die

Häj!

Igår var jag med Chefen på Food Handler's Certificate-kurs. Jag har ingen aning om varför hon ville ha med just mig på det eftersom jag är säääääähhhmmmssstttt på prov och sådant. Det var kurs i 6 timmar, vi var ungefär jag, chefen, 4 unga killar som va högljudda och dryga (två av dom var barn till två av kanadas mest kända kockar) och en grabb från nåt asiatland. Provet gick otroligt dåligt, men jag får veta om jag klarade det om en vecka eller två.

Efter provet så åkte jag och Tammy bil runt i stan, hon vill visa mig allt allt allt! Det var kul iallafall,hon visade mig gay village eller vad hon nu sa att dte hette och chinatown och indiatown och stora fina hus.

Hon har även sparkat Maddi för en par dagar sedan, Så nu är det bara jag & Anna kvar som jobbar heltid. Vi gjorde om schemat och vi två fick välja precis vilka skift vi ville ha. Väldigt trevligt. Jag jobbar kväll tisdag onsdag torsdag, är ledig fredag och lördag och sen jobbar jag dubbelt på söndagar. Ledig även på måndagen. Very najs! Hon ska anställa nån ny snart iallafall.

Häromdagen så var jag på the disney store och köpte det här

Världens snyggaste skrivbok


Och en Iormugg till mitt teeee!

Shut up and let me go

Hejsan svejsan!

Jag är helt otroligt sämst på att uppdatera här. Jag jobbar bara mest så det finns liksom inget roligt att informera er om. Jag är så glad att jag har jobb. Jag får lön varannan vecka och det är så SKÖNT att ha pengar. Jag spenderar dom inte eller så men det är så skönt att stirra på checken jag får. MmmMMMMMm pengar.

Idag är det Victoria day och jag vet inte om jag jobbar idag eller inte. Det är meningen att jag ska jobba ikväll men det beror på vädret. Om jag inte jobbar ska jag se fireworks!

Stina är sjuk så vi gör inte så mycket på dagarna, vi solade i en park bredvid mitt jobb häromdagen och det var mysigt. Jag brände axlarna och ansiktet lite.

Jag är så sjukt sugen på svennepizza och trocadero. Även svensk sommar i allmänhet. Mina ponnysar och vänner. Inte lätt att vara långt borta ibland hörrni.

Nu ska jag ta mig en dusch.

6 månader

I måndags har jag varit här i 6 månader! Är det inte konstigt hur fort tiden går?
Jag firade 6 månader med att åka på Ikea med Richie, köpte pannkakor och godis as usual.

Igår hängde jag med Stinisen, vi var på bio. Thor blev det och den filmen var ah-may-zing. Rolig och seriös på samma gång sådär. Efter filmen så gick vi till Jack Astors och var väldigt sofistikerade, vi satt vid baren och tog oss en par drinkar. Jag drack en appletini för första gången i mitt liv och det var kul! Vi satt där och skrattade ett tag, sen for vi hemåt och jag slocknade på en gång.

Idag ska jag jobba på kvällskvisten. Det regnar och är allmänt gross så jag kommer nog jobba själv. Får ta med mig en bok så jag har något att göra. Min chef frågade mig igår om jag vill jobba på måndag när det är Victoria day som är en helgdag. Då får man mer i lön så jag sa jaaaaa. Otroligt trevligt!


Regn

Hola.

Gud vad dåligt jag är på att uppdatera nowadays.
Iallafall så har jag mest jobbat de senaste dagarna. Gick på stan med Stina igår och handlade lite grejer. Det var även tropisk hetta utomhus så jag höll på att drunkna i mitt svett :)))))
På kvällen jobbade jag med min chef och det var väldigt mycket folk som ville ha glass. Trevligt!

Idag träffade jag Richie och gick på bio, Bridesmaids. Den var väldigt rolig faktiskt! Det spöregnar nu så jag jobbade själv och det var otroligt segtttttt.


Lägger upp bilder imorgon efter jobbet eller så.
Pussheeej.

Judas, Juda-a-a


Ida & Oreotårta

Idag har jag träffat en svensk tjej som heter Ida, det var väldigt kul att träffa någon ny som dessutom är svenne. Vi skulle shoppa var planen, så givetvis fanns det absolut ingenting man ville ha i affärerna. Varför är det alltid så?
Anygays, Dairy Queen hade en gigantisk Oreos-tårta på torget som man fick en gratisbit av. Mums, gratisglass även idag alltså hehhh.

Kom hem för ett tag sen och Chifen ringde precis och sa att jag är ledig ikväll för det är för dåligt väder. Rätt så skönt faktiskt, sov så dåligt inatt så det blir skönt att vila.

By the way, chefen jag hade på Dunn's har nu sålt Dunn's famous till Eggspectations (ägg-restaurang) och dom stänger Dunn's i Juni. Vilken jeklarns tur att jag bytte jobb. Klad.

Lady Gaga har återigen tagit över min hjärna med hennes låt Judas. Catchy!


MagnumIdag har jag köpt magnum! Smakar så svenskt och gottttttt yum yum yum!
Tidigare idag hängde jag med Richie, vi gick till en park som är bredvid Carter's. Solade och hade det mysigt.

När vi hade solat en stund gick vi till Carter's och fick gratisglass ehhehhhheh. Chocolate cherry cheesecake & cookie dough. Glasssss mmmmmmm.

Igår jobbade jag med Tati och det var rätt så stressigt men kul! Tammy's mamma kom in, och sa "Hi I'm Tammy's mom, I'm not allowed to have ice cream. BUT IT'S MOTHER'S DAY AND I WANT ICE CREAM. Please don't tell Tammy I was here. I will love you forever." Jag skrattade ihjäl mig lite.

Nu ska jag kolla på film.

Happy mother's day


Mamma i London 2007.


Mamma hemma i köket för några år sedan.

Nu är det Mother's day i kanada, så grattis på kanadensiska morsdag mammiz!
Min mamma är bäst och jag saknar henne.

Jag har jobbat med Tati ikväll, det gick bra för det mesta. Igår jobbade jag själv och det var segt. Men Tammy (chefen) kom på jobbet och gav mig en bok som jag kan läsa när det är segt, och även middag fick jag. Kyckling och grönsaker, yum!

Imorgon ska jag jobba dagspasset, blir skönt att få sluta tidigt. Jobbar med Tati igen och det blir nog busy eftersom det är morsdag och det ska vara väldigt soligt. Woo!

SooolIdag har det varit soligt och fint ute, jag har hängt med Richie och det var mysigt.
Vi låg i en park och solade, givetvis har jag nu blivit jätteröd i ansiktet av solen. Förstår inte hur jag kunde tro att det inte skulle bli så. Jag lär mig aldrig.

Vi åt på ett bagelställe, jag åt challahbröd och det är så jävulskt gott. Åt även nån stor chokladgrej. MMmMmMmmmmm.

Sen jobbade jag, med en ny tjej som heter Tatjana. Det är så konstigt att jag ska visa henne hur man gör allt eftersom jag själv inte vet hur man gör allt. Det mesta gick bra iallafall, hon är väldigt snäll.

Nu ska jag sova!

Arthur
Idag har jag varit ledig, så jag och Stina gick på stan en sväng, käkade lite mat.
Sen kollade vi på bio, Arthur! Den var rolig, och det var mysigt att gå på bio och käka popcorn.
Som ni ser är drickor väldigt stora här, typ större än Stinas huvud.

Efteråt träffade jag Richie, vi köpte hot chocolate och gick på promenad i stan.
Väldigt fin dag har jag haft och nu är det dags att sova.
God natt!


RSS 2.0