Someone like you

Hola!

Igår var jag till Eaton Centre och träffade Tati. Vi käkade lunch och kollade runt i affärer och så. Det var så kul att träffa henne för det var längesen vi sågs. Massa pratande och skrattande!

Efter det så gick jag till dit Richie är och jobbar i ett labb. Sa hej och satt på Tim Horton's i en halvtimme. Sen var det dags för oss båda att jobba. 

Idag har jag legat i sängen större delen av dagen, kollat på alla serier som börjat denna vecka. MMmMmmmMmm fantastiskt. Åt även en tonfisk och räksallad som jag gjorde. Sjukt god. 

Gud vad jag saknar Sverige idag. Bara tänker på mammamat och alla hemma. Mest av allt tänker jag på hur inte awkward jag kommer vara i sverige jämfört med hur jag är här. Jag är nog ganska awkward i sverige med men HÄR, HÄR på engelska är jag helt efterbliven nästan. Det är så himla pinsamt. Och jag längtar nå så jävulskt till julen???? Jag har inte firat jul hemma sen... 2008 tror jag. Förra året var jag här, året innan i usa. Jag vill bara vara hemma den här julen. Åh mys.

Oh well. Nu ska jag sova, imorgon jobbar jag igen. Jag har jobbat varje dag sen söndags denna vecka, men på lördag är jag fett ledig. Och nu har Tammy bestämt datum för när vi stänger, 9 Oktober! Så snart!

Natti!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Sverige, Hudiksvall, JAG längtar efter dig <3

2011-09-24 @ 00:05:20
URL: http://saraamandalantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0