Datorrrr

Min dator lever igen! Behövde köpa en ny sladd och det var sjukt dyrt. Men nu funkar den iallafall. Igår var jag på stan och slösade pengar. Nya underkläder, ny väska, nya brallor yyyeeeee buddy! Jag insåg att det är OK att ha två par jeans utan att känna att man slösar pengar.

På kvällen såg jag och Richie 50/50, den var så himla bra?! Den måste ni alla se. Efter filmen blev det Happy sushi. Så gott. Vi kollade även på nya avsnittet av Jersey shore som varje fredag.

Idag vaknade vi kl 10, klev upp och drog till stan. Richie skulle på nåt event som han hjlälpt planera, jag frös ihjäl så jag bestämde mig för att gå till H&M och köpa en jacka. Sen Whole foods och köpa Challahbröd.

Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Richies polare Joe och hans flickvän. Jag är helt nervös eftersom jag inte känner någon av dom som ska dit. Men det blir nog kuligt.

Jag fick ett kort skickat hit från min syster, mina roomies såg det först och satte upp det på kylen. Idag när jag kom hem sa dom att jag hade fått post och sen berättade dom vad dom hade översatt det till.
"Hi Lotta You are very attractive, I dig you"
Men jag berättade vad det egentligen stog och dom blev lite besvikna haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0